Idéforum 2013

Idag har Kristdemokraterna haft idéforum, en heldag med diskussion och seminarier i Stockholm. Talade gjorde bland annat Göran Hägglund, Maria Larsson, Kattis Ahlström från BRIS, Andreas Johansson Heinö som är statsvetare vid Göteborgs universitet. Även jag talade och passade på att prata om att vi måste börja arbeta med mjuka värden för att lösa de hårda frågorna. För att exempelvis lösa problemet med ungdomsarbetslöshet krävs det inte bara ändrade skattesatser utan också självförtroende och självkänsla hos ungdomar.

Då måste vi börja i tid. Vi måste stödja föräldrar i sitt föräldraskap och underlätta för människor att få tid för sina barn. Ett sätt att göra detta skriver jag, Göran och Maria om i DN idag. Alls politiska beslut måste analyseras utifrån vilka konsekvenser det får för familjer. Oavsett hur familjen ser ut. Detta är oerhört viktigt för alla familjer.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.