Vad händer om 100 år?

I förra veckan var jag på frukost tillsammans med den politiska referensgruppen för de som har arbetat med planerna inför Göteborgs 400-årsjubileum. Det är väldigt spännande och intressant att få vara med och diskutera alla de förslag som finns inför 400-årsjublieet, som är om 9 år. Här på bloggen skrev jag om några av de förslag som presenterades i maj. Nu ska vi gå vidare och se vilka förslag som kan genomföras. Här kommer två bilder, en på den nuvarande referensgruppen och en på de herrar som arbetade med 300-årsjubileet. Man kan lugnt säga att mångfalden är bättre, men vi ska också bocka och buga inför herrarna nedan. 300-årsjubileet gav ju oss trots allt både Liseberg och Götaplatsen.

Det skulle vara riktigt roligt att se vad som händer nästa sekel, Göteborg 2121!

Den politiska referensgruppen 2012
Den politiska referensgruppen 2012
De som arbetade med 300 årsjubileet, ca 1919
De som arbetade med 300 årsjubileet, ca 1919

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.