Läs om mitt arbete för föreningslivet

Idag finns det en intervju med mig i tidningen ETC om arbetet i Idrotts- och föreningsnämnden. Även ordföranden i nämnden, Anna Johansson (S) är intervjuad och kanske inte helt oväntat håller vi inte med varandra i synen på hur nämnden ska arbeta. Anna Johansson säger vi i oppositionen lägger fantasifulla och spektakulära förslag. Jag tycker att det är ett tråkigt sätt att se på våra visioner för Göteborg. Dessutom var ett av våra förslag, som majoriteten röstade ner, att ta fram en handlingsplan för att hjälpa föreningarna att hantera situationen om sexuella övergrepp uppdagas. Läs hela intervjun här. Du kan också läsa mer om mitt arbete i Idrott- och föreningsnämnden här, här och här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.