Vi behöver maktskiften!

Än en gång har vi tagit över göteborgsmedia! Jag har skrivit en debattartikel om äldreomsorgen i Göteborg, som behöver stora förbättringar. Kristdemokraterna har tillsammans med Folkpartiet och Moderaterna föreslagit en rad olika åtgärder för att förbättra för Göteborgs äldre, som du kan läsa om i debattartikeln här. Eftersom vi än så länge sitter i opposition röstas våra förslag ner. Det behövs ett maktskifte i Göteborg!

 

Den andra debattartikeln handlar återigen om psykiatrin. Den socialdemokratiskt ledda majoriteten i Västra Götaland drar ner på antalet platser i psykiatrin, och när Magnus Berntsson, Marianne Bergman, Jörgen Knudtzon och jag skrev om detta i GP förra veckan så anklagades vi av Socialdemokraterna för att misskreditera psykiatrin. Så är det inte, vi försöker istället satsa på den. Alliansregeringen har flera gånger sedan 2006 gjort stora satsningar på psykiatrin men i den S-ledda Västra Götalandsregionen fortsätter stängningar av behandlingshem och neddragningar av antal vårdplatser. Även i Västra Götalandsregionen behövs det ett maktskifte!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.