Framgångar i idrotts- och föreningsnämnden

Idag har jag skrivit en krönika till Alliansens i Göteborgs blogg. Den handlar om vad Alliansen arbetat med i Idrott- och föreningsnämnden, där jag är vice ordförande. Som jag har sagt tidigare så finns det möjligheter att påverka även när man är i opposition, och det har vi gjort, men det finns samtidigt mycket vi vill genomföra som vi inte får igenom. Hela krönikan kan du läsa här, men nedan kommer ett kort utdrag.

 

För att idrotten ska komma alla till del är det viktigt med ett varierat utbud, där det finns något för alla. Till exempel passar inte lagsport alla, och Alliansen drev därför i höstas att de kommunala gymmen ska vara öppna från 13 år. Detta fick vi igenom och gymmen öppnar från och med mars. Jag oroar mig mycket över att barnfetman ökar, och jag är mycket angelägen om att det finns träningsformer för alla.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.