Vi vill öka familjens makt

Idag har jag en debattartikel på GP Debatt med titeln Vi vill öka familjens makt över sin vardag. I veckan presenterade Kristdemokraternas familjepolitiska arbetsgrupp sitt förslag till familjepolitik, som nu ska ut på remissrunda i partiet för att klubbas senare i vår. En del av deras förslag kommer säkerligen att ändras och nya saker kommer att komma till, men inriktningen är att familjernas makt över sin egen vardag ska öka. Läs min debattartikel här, nedan kommer ett kort utdrag.

 

Vi fortsätter att strida för att fler familjer ska få möjlighet att välja det som passar just dem. Ingenting är bättre än det andra, och vi har inga synpunkter på vem som väljer vad, så länge alla får välja själva. Den som är för valfrihet kan aldrig säga att någon valt fel och jag kommer aldrig att ge efter på den principen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.