Många människor har fördomar om KD

Idag har jag en debattartikel i DN om Kristdemokraternas framtid. Jag tror att vi har stora möjligheter att växa och få stort inflytande på svensk politik, men det krävs att vi börjar gå åt samma håll. Alla behöver inte hålla med om alla ställningstaganden men partiet måste tydligare kräva av förtroendevalda och medlemmar att de ställer sig bakom gemensamt fattade beslut. Vi måste också som parti bli bättre på att kommunicera ut vår politik och våra ambitioner. Vi måste också återupprätta vårt varumärke och arbeta mer med att få fram vad kristdemokratisk politik innebär.

 

Efter rikstinget måste vi börja tala samma språk, ha samma budskap och gemensamt fokusera kring det vi på demokratisk väg beslutat oss för.

 

Hela debattartikeln kan du läsa här på DN Debatt. För övrigt tycker jag att det är lite roligt att jag nu fått min första karikatyrbild, och den i DN. Men varför en trumpet, och framförallt, hur håller jag den? =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.