Ända in i kaklet …

GP 13/5
GP 13/5

Nu är det två dagar kvar till regionvalet den 15 maj och valrörelsen är i sitt mest hektiska skede. I eftermiddag kommer jag stå vid Saltholmen för att dela ut valmaterial. I morgon klockan 12.00 kommer jag och Göran Hägglund att leda valfinalsmöte på Harry Hjörnes plats. Kom gärna dit och snacka politik och hjälp till att få folk till valurnorna! Därefter är det dags att inviga SM i rullstolsdans vid Dalheimers hus.

På söndag kommer jag att dela ut valsedlar vid olika röstlokaler, så förhoppningsvis ses vi! För du missar väl inte att rösta?

För övrigt är det kul att notera att kristdemokraternas valbudskap går hem … i vissa fall av sig själv! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.