Din röst räknas!

Idag tog jag tillfället i akt och förtidsröstade på Dalheimers hus i Majorna inför regionvalet den 15 maj. Genom att rösta i regionvalet har du möjlighet att påverka din vardag. Västra Götalandsregionens politiker beslutar till exempel om vardagsnära frågor som tillgången på vårdcentraler, sjukhus och tandvård. Valet är speciellt viktigt för dig som har en funktionsnedsättning. Det handlar nämligen inte bara om vilken sorts vård vi skall ha, utan även mer specifika funktionshinderfrågor som rätten till fritt val av hjälpmedel.

Om du vill veta mer om kristdemokratisk politik för Västra Götaland kan du läsa mer här! Om du är osäker på vilken politiker du vill kryssa kan jag varmt rekommendera nummer ett på Kristdemokraternas lista:  Magnus Berntsson!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.