Unga Kristdemokrater ska vinna valet – med hjälp av datorspel

Unga Kristdemokrater ska vinna valet – med hjälp av datorspel

Imorgon lanserar KDU det nya datorspelet Politician Toss där man ska skjuta in mig, Matilda G Stålbert m fl in i riksdagen! Kom och prova spelet och fira med oss imorgon måndag 3/5 i Göteborg! Här nedan finns pressmeddelandet:

Pressmeddelande
Kristdemokratiska ungdomsförbundet

De unga Kristdemokraterna i Göteborg har bestämt sig för att promota sina kandidater på nya sätt för att nå fler unga väljare.
Vid en releasefest Måndag den 3 maj släpper Kristdemokratiska ungdomsförbundet personvalsmaterial för de kandidater de vill se i en mer framskjuten position. Ett datorspel, Politician toss,  som är tänkt att användas under valrörelsen, kommer också att presenteras under kvällen. Spelet innehåller fyra karaktärer, alla är kandidater till riksdagen och skjuts med kanon iväg mot Stockholm och riksdagen.

David Lega som är första namn på Kristdemokraternas lista finns med som en av karaktärerna liksom Matilda G Stålbert som finns på tredje platsen på samma lista, och är en av de personer som KDU Göteborg vill se i Riksdagen. Med hjälp av dataspelet hoppas KDU:arna nå nya unga väljare och lättare få kontakt med förstagångsväljare på skolorna i Göteborg.

Varmt välkomna till Freddy´s, mitt emot kansliet på Drottninggatan 30, Måndag den 3 maj mellan 19.00 och 22.00 för att prova spelet och tala med kandidaterna. På plats finns David Lega, första namn på Kristdemokraternas riksdagslista i Göteborg, Matilda G Stålbert, tredje namnet på riksdagslistan i Göteborg, och många andra.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.