Det ideella ledarskapet

2 ganska intensiva dagar, i tisdags var jag i Uddevalla och arbetade med Coop från Torp. De hade lagt sin konferens i Oddevolds lokaler, den anrika fotbollsföreningen som just nu sliter i div 1. En av de ansvariga för föreläsningen från Coop, Dan, har under väldigt många år arbetat som ungdomsledare i Oddevold. Han pratade så varmt om föreningen, ungdomarna och hur mycket det gav honom, inte bara ungdomarna. Det synsättet gillar jag, när man inte bara hjälper till för att vara snäll, utan att det faktiskt ger tillbaka något till en själv direkt. Dels är man troligtvis en bättre ledare, dels ger det ungdomarna ett större värde att inte bara bli hjälpta, utan att det faktiskt betyder något även för den ideella ledaren.

bildOddevolds nya konstgräsplan

Sedan har onsdagen bara innehållit massa möten. Först en del med LegaWear, sedan träffade jag lite representanter från KD i Göteborg. Nu är kandidaturen till riksdagen ute hos medlemmarna inför provvalet. En sammanfattning av min kandidatur finns på http://www.jagkandiderar.se. Läs den här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.