Värdegrundsarbete!

Hela helgen ägnas åt styrelsearbete med Svenska Handikappidrottsförbundet. Först styrelsemöten, nu träffar vi alla ordföranden i distrikten över Sverige. Vi har arbetat med vår värdegrund i flera år och nu ska arbetet ut till alla 500 föreningar och 40.000 medlemmar ute i landet. Spännande!

Syftet är att det ska vara tilltalande, lättilgängligt och enkelt och leda till att föreningarna själva ska fortsätta att utvecklas på sin nivå. Man arbetar i grupp och det bygger på det gemensamma ansvaret alla har för att vi tillsammans ska fortsätta auu utvecklas!

Ett dokument som är “utvikbart” så att ena sidan innehåller information och den andra arbets- och diskussionsmaterial.

Det är viktigt att alla känner sig delaktiga och att alla känner att de kan vars med och påverka!!!

/David från mobilbloggen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.