DEBATT: Miljöpartiets orimliga EU-skatter bryter svensk linje

Kan vara en bild av 1 person och text där det står ”Nyhetssajten europaportaler Debatt: Miljöpartiets orimliga EU- skatter bryter svensk linje”

MP agerar helt gränslöst rörande EU:s budget! 🚨

Miljöpartiet älskar skatter, även EU-skatter. I förra veckan röstade de ja till en lång lista med nya EU-skatter. Samtidigt sa en av partiets representanter själv att förslagen inte har någon chans att bli verklighet inom en överskådlig framtid (det är jag givetvis glad för). För Miljöpartiet handlade det alltså bara om att signalera att man vill ha ännu mer skatter.

Jag anser att Europa redan har för höga skatter. Vi är i ett väldigt svårt ekonomiskt läge och det sista EU:s medborgare och företag behöver är fler skatter. Istället måste EU börja hushålla med sina resurser!

Läs gärna min artikel som handlar om Miljöpartiets hysteriska EU-budgetpolitik:

https://www.europaportalen.se/2023/05/miljopartiets-orimliga-eu-skatter-bryter-svensk-linje?fbclid=IwAR3mP8MpNPaZMHri6HyUj7n2fyPIIpMJjo_mM2kOWpp6_tr2XYnNTdFuaGY