Iran har infört sanktioner mot politiker och organisationer

Häromdagen blev det känt att Iran infört sanktioner mot fler europeiska politiker och organisationer. En av dem som drabbats av detta och nu finns på sanktionslistan är min österrikiska kollega Lukas Mandl. Lukas höll nyligen ett anförande om den iranska regimen i parlamentets kammare. Han kallade regimen för ”rutten” och det föll uppenbarligen inte i god jord. Regimen svarade på kritiken på samma sätt som alltid: med aggression.

Men sanktioner, hot och utpressning kommer inte att mildra vår kritik mot mullorna i Iran. De gör oss bara än mer beslutna att stå upp för det iranska folkets rättigheter och stötta deras kamp för frihet! I egenskap av den kristdemokratiska gruppen EPP:s talesperson för Iran gjorde jag igår ett uttalande om de nya sanktionerna.

Om inte videon syns i inlägget, kicka då denna länk för att se videon på Facebook:

https://www.facebook.com/watch/?v=687018479753728

Video: EPP Group