HAMID ZAFARS ANTISEMITISKA ATTACKER SPÄDER PÅ ISLAMOFOBIN

I förra veckan blev det känt att Hamid Zafar under flera års tid, under pseudonym, stått bakom de mest vidriga antisemitiska och homofoba inlägg på olika nätforum.

Genom sina inlägg springer Hamid Zafar islamismens ärenden. Islamismen, som till sin natur är antisemitisk, homofobisk och kvinnofientlig, är ett verkligt hot mot Sverige. Trakasserier från självutnämnda moralpoliser och ett utbrett judehat – det är vardag för många människor i vårt avlånga land.

Genom sitt ryggradslösa agerande späder Hamid Zafar på misstänksamheten mot Sveriges muslimer. Faktum är att han spelar både tongivande, inflytelserika islamister, liksom de krafter som vill dra alla muslimer över en kam, rakt i händerna.

Det farligaste vi kan göra är att förringa det Hamid Zafar gjorde, bara för att det skedde ”för flera år sedan” och för att han (enligt egen utsago) gjorde det ensam.

Den som förringar hans gärning av dessa skäl behöver påminnas om att även Hitler agerade i stort sett ensam, många år innan han vann makten – många år innan Kristallnatten, Andra världskriget och Förintelsen. Den förintelse som nästintill utraderade min farfars familj.

Om detta handlar min krönika i dagens Borås Tidning: https://www.bt.se/…/lega-judehatet-ger-sig-inte-sa-latt…