Rättelse av röstning om coronainformation

Här har jag och Sara röstat fel – en uppenbar miss helt enkelt. Vi har självklart justerat våra röster i efterhand, då vår avsikt aldrig var att rösta emot de här skrivningarna.

Den viktigaste åtgärden för att bekämpa smittspridningen av Covid-19 är information. Informationen behöver komma ut på alla tänkbara sätt: via sociala medier, TV, radio och tidningar med mera. Informationen behöver dessutom givetvis finnas på många språk: svenska, somaliska, teckenspråk, lättläst eller något annat. All information hjälper oss.

Jag är glad att misstaget upptäcktes, så att vi kunnat rätta till – men samtidigt skäms jag ju givetvis när något blir fel. Alla människor gör fel och misstag, det är viktigaste är hur man hanterar dem – det gjorde vi genom att justera våra röster så fort vi kunde. Våra felaktiga röster avgjorde inte frågan, informationen ska finnas på många språk.

Tack för att ni förstår! 💙

Ni kan läsa Expressens artikel om värt misstag här: https://www.expressen.se/…/kd-sa-nej-till-att…/