Vi måste stötta företagen i Coronakrisen

95345719_3166507470028864_3436940028347940864_n

Läs gärna artikeln av Hampus Hagman och mig i GT om hur viktigt det är att stötta våra svenska företag genom coronakrisen. Mycket görs från EU:s sida, men regeringen måste göra mer här hemma.

“Den ekonomiska kris som följer av coronautbrottet riskerar att bli djup och följas av stor arbetslöshet. När i stort sett alla västsvenska företagsrepresentanter efterfrågar kraftfullare och snabbare stöd så borde regeringen ta det på allvar. Vi kristdemokrater har därför lagt fram en rad förslag för hur problemen ska mötas med mer kraft och är beredda att agera konstruktivt ihop med andra, på alla nivåer. Att stödja Göteborgs företag är att stödja hela Göteborgssamhället.”

Läs artikeln i sin helhet här:
https://www.expressen.se/gt/debatt-gt/stod-foretagen-for-att-tacka-deras-fasta-kostnader/