Slutreplik: Absurda anklagelser från MP och V

WhatsApp Image 2019-11-19 at 12.45.57.jpegDet gör mig förbannad att det verkar vara viktigare för somliga att distansera sig från högern än att ta ansvar för politikens verkliga effekter.

När jag röstade ’nej’ till Europarparlamentets resolution om sök-och räddningsinsatser på Medelhavet var det inte för att jag tvekar när det kommer till att rädda människor i nöd. Jag gjorde det för att resolutionen innehöll skrivningar som inte går att tolerera ur ett säkerhetsperspektiv, skrivningar som hade underlättat för yrkeskriminella människosmugglare.

Som kristdemokrat kommer jag alltid att stå upp för asylrätten och för dem med asylskäl – vare sig det är mot naiva vänster- och miljöpartister eller mot mordiska människosmugglare.

Läs min slutreplik till Malin Björk (V) och Alice Bah Kunkhe (MP) här:
https://www.svd.se/absurda-anklagelser-fran-mp-och-v