Jag blir ny ordförande för Idrottsmuséet

Idrottsmuséet KvibergSom före detta simmare är det förstås kul med verksamheter där gamla insatser uppmärksammas, och historien är viktig. Den är viktig för sin egen skull, men det är också i historien som framtida idrottare får sin inspiration. Jag har alltid lyft fram behovet av förebilder som jag tror är oerhört viktiga för människors utveckling, oavsett om det handlar om idrott eller något annat. Jag hoppas kunna bidra med mina idéer och erfarenheter för att stärka intresset för våra historiska framgångar. Därför vill jag verkligen tacka för förtroendet att vara ordförande för idrottsmuséet och idrottens Hall of Fame i Göteborg!

Läs mer om Idrottsmuséet på hemsidan.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.