Jag blir ny ordförande för Idrottsmuséet

Idrottsmuséet KvibergSom före detta simmare är det förstås kul med verksamheter där gamla insatser uppmärksammas, och historien är viktig. Den är viktig för sin egen skull, men det är också i historien som framtida idrottare får sin inspiration. Jag har alltid lyft fram behovet av förebilder som jag tror är oerhört viktiga för människors utveckling, oavsett om det handlar om idrott eller något annat. Jag hoppas kunna bidra med mina idéer och erfarenheter för att stärka intresset för våra historiska framgångar. Därför vill jag verkligen tacka för förtroendet att vara ordförande för idrottsmuséet och idrottens Hall of Fame i Göteborg!

Läs mer om Idrottsmuséet på hemsidan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s