På plats i Seoul

IMG_0004

Sedan igår eftermiddag är jag i Seoul för konferensen MBN Youth Forum där jag är en av två huvudtalare. Det är en årlig konferens med syfte att diskutera ungas möjligheter att komma in på arbetsmarknaden, och tidigare huvudtalare är några av mina stora förebilder, som Arianna Huffington (Huffington Media Group) och Steve Wozniak (som var en av grundarna till Apple). Bilden ovan är ifrån ankomsten på Incheons flygplats igår, innan resan in till Seoul.

I år kommer jag att tala om hur vi ser på begreppet framgång, som för mig alltid handlat mest om framgång på subjektiv nivå. Att lära sig någonting nytt, eller bli ännu bättre på det man kan, kommer alltid vara viktigare än att bli bäst, oavsett om det är bäst i laget, klassen eller världen. Om alla får bedömas utifrån sina egna förutsättningar kommer nästan alla att vara stoltare, nöjdare och må bättre. Det gynnar oss både på ett personligt plan såväl som i samhället i stort.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.