Fridolin misslyckades med sitt vallöfte

I valrörelsen lovade Gustav Fridolin en bättre skola på 100 dagar. (www.100dagar.se) Nu har de 100 dagarna gått och det är uppenbart för alla att det inte har hänt mycket på skolområdet. Bara i Göteborg, som styrts av de rödgröna sedan 1995. Idag, 7320 dagar senare, lämnar runt tusen elever per år grundskolan i Göteborg utan fullständiga betyg.
I SVD idag skriver Lärarnas riksförbund och Mentor Sverige om hur deras undersökning visat att “Elever vill ha mer kontakt med vuxna”. De ska nu resa runt i Sverige för att väcka debatt i frågan. Bra, jag hälsar dem varmt välkomna till Göteborg och träffas gärna, här finns massor att göra, trots att MP varit med och regerat staden betydligt mer än 100 dagar!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.