Kom och prata politik och inspiration tillsammans med mig!

Vi bjuder på fika och samtal på Café Husaren måndag 1 september kl 18.30.

Sedan förra hösten har jag bjudit in till öppna föreläsningar, där jag pratat om mina drivkrafter och värderingar utifrån mitt tidigare arbete som föreläsare. Jag har kallat det Kvällar med Lega och haft det ungefär en gång i månaden. Efter en inledande föreläsningarna går vi över i ett samtal om hur Göteborg kan förbättras, och eftersom det är publiken som styr samtalet har vi pratat om i stort sett allt.

Nu under valrörelsen blir det givetvis extra många inbjudningar och de närmsta veckorna kommer jag att dyka upp på många olika ställen, men jag vill särskilt passa på att välkomna till den sista Kväll med Lega innan valet, på Café Husaren på Haga Nygata 24 nu på måndag den 1 september kl 18.30. Kvällen börjar med fika och föreläsning på temat Kärlek, stöd, krav och beröm. Därefter fortsätter vi med ett öppet samtal där vi tillsammans diskuterar hur vi kan göra Göteborg till Sveriges bästa stad för barn och unga att växa upp i.

Föreläsningen är gratis men vi behöver din föranmälan till:
ida.rydh@stadshuset.goteborg.se

Kvällar med Lega

Varmt välkommen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.