Kom och träffa mig på Stadshuset

Kvällar med Lega - från självförtroende och självkänsla till ledarskap och politik
Kvällar med Lega – från självförtroende och självkänsla till ledarskap och politik

I förra veckan hade Kristdemokraterna i Göteborg nomineringsstämma där vi bestämde hur våra listor i valen nästa år ska se ut. Jag fick det stora förtroendet av medlemmarna att stå på första plats på kommunlistan, och det är jag givetvis väldigt stolt över. I torsdags skrev jag om vad jag kommer att driva för frågor på Göteborgs-Postens debattsida, läs om det här.

Under de nu nästan tre år som jag varit kommunalråd har jag besökt förskolor, äldreboenden, företag, föreningar och mycket annat varenda vecka. I den kommande valrörelsen vill jag förstås fortsätta träffa så mycket folk som möjligt. Bland annat kommer jag att bjuda in till öppna föreläsningar och samtal i Stadshuset en gång i månaden fram till valet i september. Innan jag blev kommunalråd föreläste jag om personlig utveckling, ledarskap, värderingar och bemötande. Jag har bland annat blivit utsedd till Årets Talare år 2004 och Framtidens Ledare 2005. Jag vet att många har uppskattat mina föreläsningar och därför börjar vi kvällarna med en föreläsning för att sedan gå över till hur Göteborg ska bli en bättre stad att växa upp och bo i.

Rubriken för dessa kvällar kommer att vara Från självförtroende och självkänsla till ledarskap och politik. Den första av dessa kvällar kommer att vara den 11 december. Tiden är klockan 18 och vi håller på i ungefär två timmar, beroende på hur mycket frågor det blir. Vi är på Stadshuset som ligger på Gustaf Adolfs Torg 4A, vid Brunnsparken. Eftersom utrymmet är begränsat kommer anmälan behövas på förhand och det sker till min sekreterare Helene på helene.okomdal.holmgren@stadshuset.goteborg.se eller på 031-3680050. Om du anmäler flera så glöm inte att skriva hur många ni är. Läs mer på Kristdemokraternas hemsida här eller på min Facebook-sida.

Under våren kommer föreläsningarna att fortsätta, och dessa datum är inbokade: 23/1, 18/2, 11/3, 9/4 och 13/5. De sista månaderna fram till valet i september återkommer jag till. Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.