Tack för förtroendet i provvalet

Imorse presenterades resultaten av Kristdemokraterna i Göteborgs interna provval. Jag vann provvalet till kommunlistan och känner mig väldigt glad och hedrad. Provvalet är rådgivande, listorna till valen nästa år sätts slutgiltigt på en distriktsstämma i november. Men givetvis är det skönt att få bekräftat att medlemmarna i Göteborg tycker att jag tillsammans med mina medarbetare på stadshuset arbetar på ett bra sätt.

Jag är helt övertygad om att det hårda arbete vi har gjort under den här mandatperioden kommer att ge oss starkare väljarstöd nästa år. Självklart kommer jag att fortsätta att arbeta för att Göteborg ska bli Sveriges bästa stad för barn och unga att växa upp i. Men för att uppnå det behövs ett maktskifte i Göteborg och ett starkt kristdemokratiskt inflytande.

Läs pressmeddelandet och mer om hur det gick i provvalet här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.