Bra att äldreomsorgen fortsätter debatteras

Min första löpsedel
Gårdagens löpsedel

Igår hade GT en lång och, om jag får säga det själv, väldigt trevlig intervju med mig. Sten Jutéus som intervjuade mig för ett par veckor sedan, skriver om mitt uppdrag som kommunalråd, min familj och mina intressen. Dessutom var jag på deras löpsedel igår och det är ju förstås roligt att som politiker få en positiv sådan 😉 Läs artikeln här.

Idag har jag och mina Allianskollegor Maria Rydén och Ann Catrine Fogelgren en debattartikel om äldreomsorgen i Göteborgs-Posten. I förra veckan skrev de båda undersköterna i Majorna-Linné, Kristina Westerlund och Gunilla Pålsson, om sin arbetssituation. Det gjorde mig mycket upprörd, situationen i äldreomsorgen i Göteborg är oacceptabel både för de äldre och för personalen. Jag är mycket glad att Westerlund och Pålsson skrev om detta. Jag skrev först en debattartikel själv som GP först tackade nej till, men sedan återkom de och ville att vi skulle skriva en alliansgemensam artikel. Äldreomsorgen har varit ett av de största diskussionsämnena i Göteborg den senaste månaden och jag har flera gånger skrivit om vad jag vill göra för att förbättra den. Det går att läsa till exempel här, här och här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.