Tre dagars roadtrip #vicepartiledartempo

Borta bra, men hemma bäst
Borta bra, men hemma bäst

Efter några dagar på resande fot (Stockholm, Kalmar och Karlstad) kom jag i förmiddags tillbaka till Göteborg och Stadshuset på Gustaf Adolfs Torg. Igår var jag i Karlstad, utifrån mitt uppdrag som andre vice partiledare, och träffade min parti- och kommunalrådskollega Peter Kullgren. Peter hade gjort ett mycket bra program för dagen med både företagsbesök och träffar med både parti- och alliansvänner. Även media var väldigt intresserade av mitt besök och jag träffade både Nya Wermlandstidningen och P4 Värmland för intervjuer. Läs intervjun i tidningen här, och hör inslaget med mig i radio här. På kvällen passade vi dessutom på att roa oss med lite hockey och gick på Färjestad-Frölunda, efter möten med Håkan Loob och Björn Eriksson rörande supportervåldet. Själva matchen slutade tyvärr inte som den borde gjort, så jag får nog ändå säga att borta är bra, men hemma är bäst. Stort tack till Peter för en intressant och välplanerad dag!

 

Peter och jag igår eftermiddag
Peter och jag igår eftermiddag

Idag har Maria Larsson och jag en debattartikel i Göteborgs-Posten om äldresorgen. Om detta har jag skrivit mycket det senaste veckorna men frågan är alldeles för viktig för att få falla i glömska. Vi kommer därför att fortsätta kämpa för att Lagen om Valfrihet (LOV) ska införas i Göteborg, för att äldre själva ska få bestämma vem som ska hjälpa dem i vardagen, och vi kommer att fortsätta kämpa för att äldreomsorgen ska få de resurser som krävs. Läs dagens debattartikel här och mer om vad jag och Alliansen tycker om äldreomsorgen i Göteborg här, här eller här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.