Julnötter 2.0

nut

Några av er kanske har sett att Nyhetsmorgon gjorde en genomgång häromdagen av politiska grodor från året som gått. Själv skrev jag i förra veckan en artikel med nötter från Göteborgspolitiken, som finns att läsa i dagens GT. Bland annat kan man läsa om utvecklingsfonden:

 

Den färskaste nöten är vår nya utvecklingsfond som majoriteten inför. 400 miljoner läggs på en fond som visserligen är god, men tyvärr olaglig. Det är bra med öppenhet och transparens. Kan man också kombinera det med laglydighet så slipper man nöten. Mitt förslag är att avveckla utvecklingsfonden och utveckla ett bättre ­koncept innan vi får invecklad rela­­­­­­tion till åklagar­myndig­heten. Igen.

 

Läs hela artikeln här. Jag vill också passa på att tacka alla läsare och alla jag varit i kontakt med under året som gått. Ett särskilt tack vill jag framföra till Maria Berntsson som nu slutar som utredningssekreterare för Kristdemokraterna i Stadshuset. Maria har bland annat hjälpt mig med frågor som handlar om äldreomsorg, skola och funktionshinder. Hon har varit en oerhörd tillgång i arbetet. Men hon kommer inte att försvinna från politiken. Maria sitter både i kommunfullmäktige och som vice ordförande i en stadsdelsnämnd så vi kommer att arbeta mycket tillsammans även i fortsättningen. Med det sagt hoppas jag att alla har haft en trevlig ledighet hittills. Gott nytt år!

 

PS. Detta är min andra artikel med julnötter. Traditionen inleddes förra året med den här artikeln.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.