Först Almedalen, nu semester!

Sent igår kväll kom jag hem ifrån Visby och Almedalen efter fem mycket intensiva dagar. Jag hade egentligen tänkt att videoblogga från Almedalen varje dag, och hoppades på att hinna skriva lite också under veckan, men då hade det behövts ytterligare en timme på varje dygn. Detta var min första Almedalsvecka och jag visste innan att det var stort att det finns otroligt många intressanta människor att träffa där, men riktigt hur stort och hur många människor det finns där måste man nästan se för att förstå. Om någon har missat den videoblogg som jag lade upp häromdagen så börjar jag med den här, och sedan kommer lite bilder från alla intressanta möten jag haft under veckan.

Här kommer en bild från det första jag gjorde när jag kom i onsdags. Tillsammans med Alliansen i Göteborg berättade jag vad vi vill göra för att minska köerna till barnomsorgen, ge äldre mer makt över sin vardag och öka bostadsbyggandet i Göteborg.

Jag (KD), Andrea Jovell (C), Helene Odenjung (FP) och Jonas Ransgård (M)
Jag (KD), Andrea Jovell (C), Helene Odenjung (FP) och Jonas Ransgård (M)

Jag hann också gå och träffa Svensk Idrott som håller på med mycket viktiga verksamheter, inte minst för barn och ungdomar.

Ett av alla de viktiga möten jag hann med var med Robert Hejdenberg och Anders Olausson på Ågrenska. Jag har flera gånger, till exempel här, berättat om hur viktigt Ågrenska är och jag vill alltid hålla mig uppdaterad om läget där.

I torsdags passade jag på att lyssna på Patrik Sjöberg, som har en otroligt viktig historia att berätta. Ni som följer min blogg vet att jag arbetat mycket med frågan om sexuella övergrepp mot barn, jag har skrivit om det här, här och här.

Jag gick även på de seminarier som partiet anordnade, ett om ungdomskriminalitet och ett om biståndspolitik. Båda var mycket intressanta och väldigt välbesökta. Här kommer en bild från seminariet om ungdomskriminalitet.

En kväll passade jag på att träffa Kristdemokraternas duktiga kampanjteam, som var på Visby under hela veckan. De värvade flera medlemmar, både till KDU och till partiet och gjorde en fantastisk insats. Maten lyckades de med också! Vi diskuterade bland annat hur partiet ska växa.

Hur partiet ska växa diskuterade jag också med Niklas Svensson på Expressen igår i hans program Raka Svar. Se det gärna här. Detta var ett utdrag av allt det jag gjorde i Almedalen. Avslutningsvis vill jag tacka alla er som läser min blogg, tittar på min videoblogg och följer mig på Twitter, Facebook och Instragram. Nu blir det ett par veckors semester och bloggen stänger för ett tag. Jag önskar alla en trevlig sommar, så ses vi i augusti!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.