Vad säger Löfven?

Idag har jag en artikel på debattsidan Newsmill tillsammans med Caroline Szyber som är riksdagsledamot och rättspolitisk talesperson för Kristdemokraterna. Kommunstyrelsens ordförande i Malmö, Ilmar Reepalu, är återigen aktuell med påhopp på den judiska församlingen i Malmö och frågan är hur länge Socialdemokraterna ska acceptera detta. Den nye partiledaren, Stefan Löfven verkar ha gjort tystnad till taktik, men det får inte accepteras den här gången. Har vi inte lärt oss tillräckligt av historien för att ställa grupper i samhället emot varandra? Några socialdemokrater skärper nu tonen mot Reepalu kan vi läsa i DN, nu är det dags för Löfven att träda fram! Läs hela artikeln här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.