Nöjd personal fifflar inte

Det är rubriken på en debattartikel jag har i dagens GT. Ibland när man läser tidningarna kan man få uppfattningen att Göteborg är mer eller mindre genomkorrupt. Så är det naturligtvis inte, nästan alla medarbeterade i Göteborg gör varje dag ett fantastiskt arbete, men de få som skott sig själva på andras bekostnad har förstört bilden av staden. Det är ett stort problem. Ett sätt att komma tillrätta med detta kan vara att arbeta med att öka trivseln på arbetsplatserna. Här är ett kort utdrag, läs hela debattartikeln här!

 

Många trivs inte på jobbet. Detta måste vi arbeta med, de anställda i Göteborgs stad måste vara stolta över sin arbetsplats! Man måste få trivas med sitt jobb. Nu är det självklart inte så att alla som inte trivs på sitt jobb fifflar, men jag är övertygad att det är en viktig faktor att titta närmare på, när vi letar efter lösningar på problemen.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.