Om psykiatri och brottsoffer

Idag har vi tagit över göteborgsmedia! =)

Jag har varit med och skrivit två debattartiklar om två olika viktiga frågor. I GP skriver Magnus Berntsson, Marianne Bergman, Jörgen Knudtzon och jag om att vi inte får skära ner på psykiatrin, utan istället måste förbättra och utveckla. Psykiatrin får inte vara slagpåse när vi sparar pengar. Göteborg ska bli Sveriges bästa stad för barn och unga att växa upp i, och då måste vi kunna ta hand om de som inte mår bra! Läs hela debattartikeln här.

 

I GT skriver Anne Holmdahl, Magnus Berntsson och jag om att vi måste förbättra brottsutredningar där barn är inblandade. Idag finns det regler som säger att utredningar ska göras snabbt när den misstänkte är ung, men vad händer när brottsoffret är en ung person? Läs debattartikeln om detta här!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.