Fysisk aktivitet åt alla äldre

Idag har jag en debattartikel på GP Debatt. Det är en replik till Friskis&Svettis generalsekreterare Anna Iwarsson som skrev i torsdags om fysisk aktivitet för äldre och det är ett mycket viktigt ämne. Här nedan kommer ett kort citat, hela min debattartikel kan du läsa här.

Iwarsson föreslår att kommunen ska säkerställa att det finns förutsättningar på alla seniorboenden att utöva fysisk aktivitet varje dag. Det är bra, men det är också viktigt att arbeta för att även alla de som bor hemma och har hemtjänst får möjlighet att röra på sig.

Jag vill också passa på att hylla Whitney Houston som tyvärr avled i natt. Jag hoppas att vi kommer att minnas henne som hon var på det här klippet från 1991 när hon sjöng amerikanska nationalsången under Superbowl. Mäktigt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.