Tack för förtroendet!

Igår eftermiddag kom jag tillbaka till Göteborg efter en intensiv, spännande och väldigt rolig helg i Västerås. Det har varit en helg med fantastiskt bra stämning, massor av inspirerande seminarier och talare, och massvis av taggade kristdemokrater. Jag är övertygad om att vårt parti har en enorm potential när jag träffar alla dessa människor. Vi har mängder av bra idéer men behöver stärka vår image och vårt varumärke!

GT uppmärksammade partiledarvalet, och valet av mig till andre vice partiledare såhär. GP uppmärksammar det här. De uppmärksammade även vad jag skrev i förra veckan här på bloggen om äldreomsorg, men efterfrågar också en politik för unga. Självklart ska vi ha en sådan. Partiet arbetar just nu intensivt med att ta fram både ny skolpolitik och familjepolitik. Det ena motsäger inte det andra.

  

Jag vill också passa på att göra reklam för Göran Hägglund i gårdagens Agenda. Han gjorde mycket bra ifrån sig, och det bådar gott inför den nytändning som partiet har nu efter rikstinget. För övrigt noterar jag att filmerna från när partiet ville förbjuda abort är svartvita. Det har hänt mycket sen dess, bland annat införandet av färg-TV.

Tack så oerhört mycket för det enorma förtroende jag fick i helgen när jag enhälligt valdes till andre vice partiledare. Tack till alla er som medverkat till att göra helgen till ett avstamp inför framtiden, inte minst arrangörerna i Västerås.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.