“Med mitt utseende smälter man aldrig in”

På GP.se finns idag en personlig intervju med mig med rubriken “Med mitt utseende smälter man aldrig in”. Jag pratar bland annat om musikaler, Wordfeud och Göteborg, men självklart också om politik. Läs hela intervjun här.

 

Har du någon förebild?

– Massor. Jag brukar plocka saker från olika människor, eftersom ingen människa är komplett. Muhammed Ali var till exempel en stor idrottsman som dessutom påverkade samhället genom sitt kändiskap. Och jag älskar Bruce Springsteen för hans energi. Trots att han hållit på i så många år så lever han upp varje gång han ställer sig på en scen. Sen är förstås Barack Obama en duktig politiker.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.