Alla projekt måste granskas, inte bara UPP!

De senaste dagarna har det varit mycket att göra med skandalen kring Upp! Informationen i GP de senaste dagarna har kommit som en chock för oss alla. Att UPP läggs ner är nödvändigt och samtidigt som vi nu ska arbeta med hur de ungdomar som faktiskt finns där ska tas om hand, behöver vi också fundera på hur vi ska granska andra projekt inom staden.  Vi måste  försäkra oss om att detta inte kan hända igen.

Från Alliansens håll kräver vi nu att alla projekt i staden granskas. Vi i Alliansen har hittat närmare 20 olika projekt som har till syfte att minska utanförskap och ungdomsarbetslöshet och totalt handlar det om nästan 50 miljoner kronor. Läs mer på Kristdemokraterna Göteborgs hemsida eller på Alliansen i Göteborgs hemsida!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.