Öronmärk resurserna till förskola och fritids

Det är titeln på den debattartikel som Maria Berntsson och jag har tillsammans i dagens GP. Hela artikeln kan du läsa här. Nedan följer ett utdrag:

För oss kristdemokrater är det självklart att barns behov alltid ska sättas i centrum. Alla barn har rätt till en trygg uppväxt och till kontakter med vuxna i sin omgivning. Fler pedagoger och mindre barngrupper är centralt för att barn ska få den hjälp och uppmärksamhet de behöver och för att garantera säkerheten för barnen. Vi har länge velat att resurserna ska öronmärkas centralt i kommunen för att på så sätt garantera att pengarna går till det de är avsedda för, men detta har majoriteten inte visat något intresse för.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.