Litet beslut med stora konsekvenser

Politik handlar inte bara om stora reformer. Då och då dyker det upp möjligheter att förändra även små och praktiska ting som kan underlätta livet i vardagen. Jag skrev nyligen om mitt förslag att ändra i stadens ordningsstadga så  kallade assistanshundar inte skall omfattas av samma regler som vanliga hundar. För den som i sin vardag är beroende av en assistanshund är detta en mycket viktig fråga. Glädjande nog så ställde sig den politiska majoriteten idag bakom kristdemokraternas initiativ om att signal- och servicehundar inte skall omfattas av samma regler som ”vanliga” hundar.

Jag är stolt över att ha bidragit till att det nu är fritt fram för fyrbent assistans i Göteborg!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.