Om Götheborgs framtid …


Idag kommenterar jag ostindiefararen Götheborgs framtid i TV4. Jag vill  se Götheborg segla så länge som möjligt. För mig handlar dock frågan även om på vilket sätt som skeppet kan göra mest nytta för göteborgarna. Här är det viktigt att vända på alla stenar i jakten på finansiering. Hur mycket är det rimligt att Göteborgs skattebetalare skjuter till? Vilket intresse finns hos näringslivet av att finansiera projektet? Hur ser möjligheterna ut till finansiering genom EU-medel? På vilket sätt kan skeppet användas efter det att hennes segeldagar är slut. Här finns en mängd viktiga frågor att beakta, frågor som förhoppningsvis kommer kunna besvaras i början av mars då den den återremiss kommunstyrelsen begärt skall återredovisas.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.