På plats i Göteborgs kommunstyrelse

Jag tillsammans med nya kommunalråd samt KS vice ordf
Goda råd

Det är med glädje och stolthet jag idag kan berätta att jag enhälligt valts att leda Kristdemokraterna i Göteborg. Jag kommer att fungera som gruppledare, samt ta plats i kommunstyrelsen från och med januari.

Kristdemokraterna i Göteborg behöver en nystart. Vi behöver bli bättre på att föra ut vår politik och attrahera nya väljare. Jag vill verka för att bredda politiken och för att fler ska känna sig välkomna i partiet.

Vi har flera utmaningar framför oss, men det jag främst vill fokusera på är hur vi kan göra Göteborg till en god stad att bo i för alla. Det handlar om hur fler ungdomar kan gå ur skolan med godkända betyg, om hur vi kan minska ungdomsarbetslösheten och skapa meningsfull fritid. Men det handlar också om att göteborgarna skall kunna känna sig trygga på gator och torg.

Jag kommer att arbeta hårt  för att nå ut med kristdemokratisk politik till nya väljare, men även för att fördjupa kontakterna med gamla medlemmar.

Vi har ett spännande arbete framför oss!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.