Dagens regnbågspromenad


Idag var vi ett antal från kd som gick med i dagens stora HBT-promenad för alla människors lika värde. Det var en trevlig och positiv tillställning där vi faktiskt klarade oss från regnet som hängde i luften.

Jag stötte bl a på Glenn Hysén, Birgitta Ohlsson (fp) och Jesper Odelberg (v)Jag valde att gå med i promenaden tillsammans med ett flertal andra Kristdemokrater för att stå upp för allas rätt att känna sig trygga i Göteborg. Det är inte ok att folk blir nerslagna på stan pga av sin sexuella identitet.

I Kristdemokraternas principprogram slås fast att “varje människa är en unik och oersättlig individ och har samma absoluta och okränkbara värde oavsett kön, ålder, social position, etnisk och religiös tillhörighet eller sexuell identitet”.


Carina Liljesand skriver bra om promenadens betydelse på sin blogg http://carinaliljesand.blogspot.com/

– Bloggat från min iPad

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.