Invigning av Vänersborg Arena

Niklas Wikegård, jag m fl invigde den nya arenan i Vänersborg idag. Ett dyrt bygge som till slut är färdigt och kommer att vara till stor glädje för alla gamla och unga i området. Verkligen för alla, temat för invigningen var “Allas rätt att vara med” vilket jag även pratade om i en paneldebatt under dagen.

Det är kul med den typen av arenor som kommer att kunna användas till så mycket, inte bara bandy, vilket givetvis är huvudsyftet.

Ett tjugotal olika idrottsföreningar var med och visade upp sig, snacka om “idrott för alla”!

En av höjdpunkterna måste nog ändå vara när rullstolsinnebandyspelaren Peter Ojala ensam spöade 5 motståndare, inkl. Wikegård. Han stod också för dagens citat innan matchen när han sa att “det blir mest rättvist så”! Jag var med och dömde matchen.

YouTube Video

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.