LegaWear lanseras i USA

Efter ett och ett halvt år av förberedelser är nu äntligen LegaWear klart för att lanseras över hela USA!

Jag är otroligt stolt över det som jag och Andreas Stenerdahl byggt upp tillsammans. Med hjälp av nya investerare och nytt kapital i bolaget har vi under det gångna året lyckats bygga upp ett nätverk över hela den amerikanska kontinenten, samtidigt som vi har byggt en hemsida i toppklass. Hemsidan gick upp tidigare idag och ska presenteras på plats av mig och Andreas i Los Angeles nästa helg.

När LegaWear lanserades i Sverige 2004 var det första gången som personer med funktionsnedsättning kunde köpa måttanpassade kläder till vettiga priser. Nu är det första gången som möjligheten finns i USA och intresset är enormt! Detta har våra kunder sagt:

Now, not only am I comfortable but what I’m wearing actually reflects my personality and fits my lifestyle.

LegaWear has revolutionized the fashion world by filling that void in fashion and meeting the needs of a community otherwise ignored

Titta in på www.legawear.com och se vad ni tycker!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.