Reseportal för funktionsnedsatta

LegaTravel.se lanseras imorgon! Sveriges enda reseportal för personer med funktionsnedsättning.

För ett tag sedan lanserades resebyrån LegaTravel som hjälper till att boka och skapa resor för personer med funktionsnedsättning. Det visade sig att intresset var mycket större än vad vi förväntade oss! Därför utökar vi nu resebokandet med en informationsportal där alla fritt kan ta del av erfarenheter från andra som reser, eller läsa på om lämpliga resmål.

Syftet med sidan är att underlätta resandet för personer med funktionsnedsättning. Här kan besökare läsa om allt ifrån lagar och regler till saker man bör tänka på. Besökare kan även ta del av praktiska råd, tips på resmål och läsa inspirerande reseberättelser som andra personer med funktionsnedsättning gjort. Tanken är att tillsammans med våra besökare kommer vi att bygga en reseportal som både ska informera och inspirera människor att resa mer.

Sidan hade aldrig blivit av utan ett enormt arbete av Daniel Johansson, som driver portalen. Kontakta gärna honom på daniel@lega.se om ni har tankar, idéer eller åsikter om sidan. Kanske lite erfarenheter att dela med er av 🙂

Besök också LegaTravel montern på TURmässan i Göteborg som startar imorgon och är igång till på söndag!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.