Positivt överraskad av facebookgrupp!

Jag blev riktigt glad när jag såg att tre grabbar startat gruppen ‘David Lega till Riksdagen 2010’! Tack så mycket, det var en positiv överraskning 🙂 Gruppen har redan över 200 medlemmar, så det är riktigt hedrande. Jag lade in en länk till gruppen här på högersidan och på http://www.lega.se. Det känns som att det kommer att bli ett riktigt spännande valår!

Veckan har varit intensiv, det började med att jag var med i Nyhetspanelen på svt. Jag var också dagens profil i Studio Ett i P1 i onsdags. Resten av tiden var mycket arbete med LegaWear inför USA-lanseringen i vår. Vi har också hunnit fotografera Christoffer Lindhe som tillsammans med Kristina Rhoades från Atlanta i USA kommer att hjälpa till att bära upp våra kostymer 🙂 Ikväll åker vi till Thailand för möten med företaget som syr kläderna åt oss och kommer hem nästa helg igen.

Några av bilderna kan ni se på facebook redan nu!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.