Riksdagslistan 2010 klar!

Igår kväll hölls nomineringsstämman i Göteborg inför valet 2010. Jag är stolt och hedrad över att vara Göteborgs förstanamn till riksdagen och kommer att göra allt för att vi ska få fler mandat än tidigare val. I pressmeddelandet som gick ut nämndes följande 3 viktiga frågor som jag vill arbeta för:

Utökat föräldrastöd
Föräldrar spelar en otroligt viktig roll för att skapa ett gott samhälle. Om vi kan erbjuda stöd till föräldrarna är jag övertygad om att vi kommer få tryggare barn och familjer, och därmed också ett tryggare Sverige.
Fri företagsamhet
Ett enkelt och smidigt företagarklimat gynnar hela Sverige. Mindre krångel ger fler kreativa företagare och därmed fler arbetstillfällen. Det ska vara lönsamt att driva företag.
Funktionshinder – Tillgänglighet och Assistans
Bra förutsättningar för personer med funktionshinder, skapar möjligheter att deltaga samt att bidra till en positiv samhällsutveckling, efter egen förmåga.

Ytterligare en viktig fråga är folkhälsoarbetet. Ett preventivt fysiskt och psykiskt folkhälsoarbete gynnar ALLA på lång sikt, såväl enskilda som samhället i stort. Detta är viktiga och lönsamma investeringar för framtiden.

Ett varmt tack till alla som stöttade mig under stämman och till alla uppskattande mail och hälsningar via allt från sms till facebook!

Jag och Matilda G Stålbert, tredje namn på riksdagslistan

Pressmeddelandet kan du läsa här

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.