Det är kanske inte bara den som är snabbast som duger?

Igår var det 11e året som David Lega Cup gick av stapeln i Åby Simhall! Det är en barn- och ungdomstävling för alla, arrangerad av min moderklubb Mölndals ASS, där alla barn tävlar tillsammans, med och utan funktionsnedsättningar.

MASS var den första simklubben i Sverige som inkluderade handikappidrott i sin vanliga verksamhet och är än idag den enda med en helt inkluderad tävling. Målsättningen att alla ska vara med, och att vi alla kan lära av varandra genomsyrar fortfarande MASS och är en helt avgörande anledning till mina och många andras framgångar i bassängen.

Det är kanske inte bara den som är snabbast som duger? Jennie Ekström som bara simmar med en arm och med ett nyblivet världsrekord från Kortbane-VM i Rio. En av de “långsammaste” i Mölndal igår, men på samma gång den mest hyllade och uppskattade simmaren på plats. Jag är helt övertygad om att Jennie och de andra från Team Frösunda påverkade alla i hallen igår under sitt uppskattade gästspel.

Här är lite bilder från tävlingen igår:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.