Avslutningsglädje följt av inbrott i Soweto

I morse när vi kom till Blitz Academy visade det sig att det hade varit inbrott under natten och flera datorer, kameror och DVDspelare stulits från kontoret. De hade brutit hål i taket på huset, eftersom det är galler på fönster, och tagit sig in den vägen. I Sverige hade det varit irriterande och tråkigt, här är det en katastrof. Nu måste vi försöka hitta sätt att få in ny teknik hit ner… Det är enda sättet att ha en bra fungerande kontakt till Sverige.

Men igår var det avslutning på projektet. Jag skickar lite bilder på alla dessa fantastiska elever (här kallade Learners) och ledare från veckan som gått. Dessa bilder visar vad jag kommer att bära med mig när jag kommer hem 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.