Alla kan utvecklas

Den sista tiden har vi jobbat riktigt hårt med LegaWear inför den sista mässan i USA för 2009. På torsdag åker jag och Andreas till Atlanta för Abilities Expo. Riktigt spännande, jag har inte varit där sedan 1996 och mitt första Paralympics. Jag kommer aldrig att glömma den simhallen.

atlanta-gatecheduNär vi nu åker dit igen är det ett helt annat läge, både personligen och hur situationen för handikappidrotten har förändrats världen över. Jag är inte längre en idrottare, utan en föreläsare och entreprenör. Handikappidrotten är erkänd som elitidrott.

Nästa steg blir att påverka vad som händer härnäst. Personligen tror jag att LegaWear kommer att lyckas visa att kläder också kan innebära livskvalitet. Att få möjlighet att klä sig snyggt, rätt i rätt sammanhang även om man sitter i rullstol. Även i USA är vi ensamma på denna nya arena. Men när det gäller f-hindrade tror jag att vi närmar oss ett genombrott även om man inte idrottar. Marcy Lovett på bilden nedan är covergirl för nya Chloe Magazine som släpps över hela USA. Hon är revisor och arbetar i Los Angeles, utan att ta några medaljer överhuvudtaget. Alla människor kan utvecklas utifrån sig själva, det handlar inte bara om guld. Och visst är hon snygg i sin nya LegaWear kostym? 🙂

ChloeDigestVol1-Issue2

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.