Briljant ICA-reklam

Idag är jag på väg till Stockholm för att föreläsa för ICA. De är precis inne i ett projekt “Vi kan mer”, där mellan 500 och 1000 personer med utvecklingsstörning ska få möjlighet att arbeta i butiker över landet. På samma gång vill de hjälpa till att förändra våra attityder och fördomar genom några reklamfilmer och den nya praktikanten Jerry. Nivån, humorn och syftet med filmerna tycker jag är helt suverän, där man vågar tänja på gränserna lite mer än vad är gjort tidigare. Eller vad tycker ni?

Humor har alltid varit ett bra sätt att avdramatisera viktiga problem. För några år sedan var jag med i TimeOut på TV4, då passade jag och Robert Gustafsson på att avdramatisera lite också 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.