Föräldraledighet i Europaparlamentet

För sex månader sedan blev jag pappa till lilla Natalie. Det har varit en helt fantastisk tid för Vega och mig. Givetvis lite för lite sömn men oj vad mycket kärlek. Tänk att få välkomna en ny människa till världen. Tänk att hon ska bo här nu. Tänk att hon är en del av vår famij. Från och med nu är inget sig likt.

Här är en liten film som visar hur vi har det. 🥰

Jag ser fram emot att följa min dotters uppväxt så mycket jag bara kan. Tyvärr finns det ingen möjlighet för oss europaparlamentariker att vara föräldralediga. Men snart kan det bli ändring på det.

I dagens krönika i Borås Tidning berättar jag mer om mitt arbete för att införa föräldraledighet i Europaparlamentet.

Hela krönikan finns att läsa här: https://www.bt.se/…/lega-att-vara-pappa-i…/